Merken
Bent u opzoek naast een IVAS Barbecue, naar een ander merk? Hieronder ziet u ons aanbod.
Grafen IVAS TiGER FiRE TEUVAN HENDI Smokey Bandit Kamado Joe Pig-Out TRAILBLAZER BUFFETTEN Yakiniku
Voor groepen van meer dan 50 personen heeft de Durango 20″ een totaal kookoppervlak van maar liefst 6.649 cm2: 869 vierkante centimeter aan direct grilloppervlak in de vuurbox, 3.137 (met optionele tweede plaat) vierkante centimeter aan horizontaal indirect grilloppervlak en 2.804 vierkante centimeter (4 platen à 701 cm2) aan langzaam rookoppervlak in de verticale kamer. Bereik snel een temperatuur van 700 graden om steak dicht te braden, 400 graden voor indirect grillen, 200-250 graden voor barbecue of 150 graden voor langzaam roken en opwarmen. Ja, de Durango 20″ is inderdaad veelzijdig!
Haal de bovenste roosters uit de verticale kamer om je favoriete stukken vlees, gevogelte of vis langzaam aan de ophangstaaf te roken. Net als bij alle producten van Yoder zorgen de zware 0,65 cm staalconstructie en het efficiënte luchtbeheer voor een hoogwaardig resultaat met minimale inspanning.
Wilt u meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bent u opzoek naast een IVAS Barbecue, naar een ander merk? Hieronder ziet u ons aanbod.
Grafen IVAS TiGER FiRE TEUVAN HENDI Smokey Bandit Kamado Joe Pig-Out TRAILBLAZER BUFFETTEN Yakiniku